martes, 8 de noviembre de 2011

Dia 5: Sí comment

Lloc: Fàbrica Fabra i Coats (Barcelona)
Acte: Festa de les Joventuts Nacionalistes de Catalunya i la Unió de Joves
Hora: entre les 23.00 i la mitjanit
Fet delictiu (o no): aquest


Tocava bé o no en tenia ni idea? Preguntem a dos especialistes en la matèria.

José María Carrasco, periodista musical, director del programa "Rock Reaktor" de Radio 3:

"Quan l'autor d'aquest blog m'ha dit que tenia imatges de Duran i Lleida tocant la bateria m'he quedat glaçat: un altre polític fent el ridícul per convéncer a no sé qui de les seves virtuts? Passaré vergonya, m'he dit, però  això s'ha de veure!

Després de fer click al play tinc clares tres coses: que no és ni de bon tros la primera vegada que ho fa, que se'l nota gaudint com un nen amb una bateria nova i que té nivell. Sí, és així. Creua els braços mentre toca -molt ràpid-, té els dos peus movent-se i juga amb els tambors i els plats. Fins i tot puja i baixa la intensitat com un músic expert. S'ho tenia ben amagat!

Necessiteu un bateria al vostre grup?"

Julio Ruiz, mito de la prensa musical española, ha dado sus primeras oportunidades a Los PlanetasDover o Facto Delafé desde su programa "Disco Grande" en Radio 3:

"Desde luego que, a la vista de ese minuto de apoteosis percusiva, queda claro que no es la primera vez que se ponía delante de la batería. Sabe como aporrear los tambores y llevar el ritmo con el bombo e incluso acabar el solo como lo suelen hacer los especialistas en el género.

Si alguna banda de rock de gran tonelaje se ha quedado sin inquilino de ese lugar que está al fondo del escenario en cualquier concierto ya sabe a quién dirigirse"

P.D.: Me'ls estimo molt a tots dos, però cap dels periodistes entrevistats ha estat subornat per opinar en un o un altre sentit

4 comentarios:

  1. jajaja molt bo Jordi. m'ha agradat que busquis fonts objectives xD

    ResponderEliminar
  2. Eren les que tenia més a ma, però són molt solvents! I el que és més important, els dos han opinat en llibertat i sense saber de l'altre

    ResponderEliminar
  3. Tio com t'ho curres!!Què gran! fins i tot amb les propies declas dels experts! m'havies dit que tenia nocions però no que era bo i tot!

    ResponderEliminar
  4. De tota manera queda descartat ser Phil Collins. Tocar la bateria, potser, però cantar...

    ResponderEliminar